Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για δικτύωση και αξιοποίηση ευκαιριών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις


Εκπαιδευτικό εργαστήριο για επιχειρήσεις πραγματοποιεί το European Regional Framework for Co-operation (ERFC) στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Περιφερειακό Επιχειρηματικό Δίκτυο Θερμοκοιτίδων Black Sea BI-Net. Στόχος του εργαστηρίου είναι η αξιοποίηση ευκαιριών της διεθνούς αγοράς, η διασύνδεση με θερμοκοιτίδες της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας ή ανάλογα προγράμματα επιχειρηματικότητας και η δικτύωση (networking) για την ενίσχυση της ανάπτυξης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις υπό σύσταση και δεν έχει κόστος για τους συμμετέχοντες. Η εκκίνηση του εργαστήριου θα γίνει στον Co-working place COHO στις 17 Φεβρουαρίου, όπου και θα δοθούν οι πρώτες κατευθύνσεις, ενώ θα ακολουθήσει μια παρουσίαση για τις νέες παγκόσμιες τάσεις επιχειρηματικότητας, καθώς και γνωριμία των νεοφυών ομάδων και εξωστρεφών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Στις 26 Φεβρουαρίου το εργαστήριο θα μεταφερθεί στο THERMI LINK, όπου θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σχετικά με την προσέγγιση Venture Capitals, την ανεύρεση χρηματοδότησης και τον κατάλληλο επιχειρηματικό σχεδιασμό, ολοκληρώνοντας την ημέρα με coaching session. Στις 27-28 Φεβρουαρίου το εργαστήριο θα λάβει χώρα στο THESSALONIKI SMART UP INNOVATION HUB της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε., όπου και θα πραγματοποιηθούν εντατικότερες συνεδρίες coaching για την ολοκλήρωση των σκεπτικών, ενώ θα υπάρξει σχετική διάλεξη για τις ευκαιρίες της διεθνούς αγοράς.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει επίσης η Atlantis Research και το Innovation Farm.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να υποβάλουν συμμετοχή στησχετική διεύθυνση.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από European Regional Framework for Co-operation (ERFC)

www.mikromes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σελίδες

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ

Η λίστα ιστολογίων μου