Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

''Είναι πλέον σαφές ότι πρέπει να υπάρχει πλήρης ενημέρωση των καταναλωτών ιδίως δε της χώρας προέλευσης για κρέας σε επεξεργασμένα τρόφιμα.
Βεβαίως η ενίσχυση της ποιότητας οδηγεί σε αύξηση των τιμών των τροφίμων όχι όμως στο ύψος που προσδιορίζουν οι ίδιες οι βιομηχανίες για τους δικούς του λόγους''. 
 ''Πρέπει όμως να γνωρίζουμε πραγματικά τι τρώμε. Δεν θέλουμε να τρώμε μεταλλαγμένα τρόφιμα. Δεν θέλουμε να καταναλώνουμε κρέας κλωνοποιημένων ζώων. Δεν θέλουμε ανάμειξη βόιου κρέατος με κρέας αλόγου. Γι' αυτό προέχει η ενημέρωση του καταναλωτή. Γιατί θέλουμε ασφαλή και ποιοτικά τρόφιμα.  Η ιχνηλασιμότητα λοιπόν είναι καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία της ίδιας της οικονομίας. Γι' αυτό οι καταναλωτές προτιμούν τοπικά προϊόντα''


www.mikromes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σελίδες

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ

Η λίστα ιστολογίων μου