Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων όπου την εποχή της κρίσης αντιλαμβανόμενοι την στοχευμένη επίθεση κατά των ΜμΕ, αποφασίσαμε να οργανωθούμε και να απαντήσουμε στην καθημερινή υποβάθμιση των περιουσιών μας αλλά και την εν γένει κακοποίηση της ζωής μας από τις επιλογές της Τρόικας και του ΔΝΤ αλλά και των πολιτικών επιλογών των κυβερνήσεων .

Η αποστολή μας είναι η κατά το δυνατόν προστασία των ΜμΕ σε όλα τα επίπεδα της πολύπλοκης και δαιδαλώδους διαδρομής της επιχειρηματικότητας πριν,κατά την διάρκεια της αλλά και μετά την λήξη της .

Αυτό αφορά πάσης φύσεως θέματα που προβληματίζουν τον ΜμΕ ξεκινώντας από την έναρξη λειτουργίας,μέχρι και το κλείσιμο των Βιβλίων .

Κεντρικός στόχος η ενδογενής επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας.

Στην διαδρομή και την πορεία επικοινωνίας ,φίλοι και συναγωνιστές .επιχειρηματίες Μικρομεσαίοι ,αφανώς αλλά και επωνύμως στηρίζουν τις όποιες δράσεις ,ακτιβιστικές ή μέσω φορέων διοργανώνουμε.

Η λίστα των φίλων καθημερινά μεγαλώνει δεδομένου ότι είναι κοινά αποδεκτό ότι η προσπάθεια μας στοχέυει καθαρά σε επανεκίνηση της Οικονομίας από ανθρώπους της αγοράς που συμμετέχουν ενεργά και αντιλαμβάνονται την σημερινή ποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σελίδες

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ

Η λίστα ιστολογίων μου